Autoservice Cornielje pand

Welkom bij ons mooie bedrijf

Autoservice Cornielje vestigde zich in augustus 2007 in Lobith en sinds januari 2010 zetten wij onze werkzaamheden voort in het huidige pand aan de Spijksedijk te Spijk. Wij zijn een universeel autobedrijf en zijn gevestigd op een rustige toegankelijke locatie. Hierdoor kunnen wij het prijsniveau concurrerend houden. Dit merkt u, als onze klant, natuurlijk ook in uw portemonnee.

Een eerlijk deskundig advies en een vriendelijke service, gekoppeld aan een persoonlijke aanpak is de bedrijfsfilosofie die gevolgd wordt bij Autoservice Cornielje. Een filosofie die moet leiden tot een hechte en duurzame relatie met onze klanten met als uiteindelijk doel: 100% klanttevredenheid.

Bekijk ons aanbod

Nationale Autopas

Autoservice Cornielje is aangesloten bij het NAP, voluit de Nationale Auto Pas. Dit is een register waarin kilometerstanden worden bijgehouden en gecontroleerd, sinds 1 januari 2014 in beheer van het RDW.

Wanneer een bedrijf NAP aangesloten is, bent u er dus zeker van dat de kilometerstand klopt. Daarom worden al onze occasions voorzien van een NAP certificaat!