Autoservice Cornielje pand

Welkom bij ons mooie bedrijf

Autoservice Cornielje vestigde zich in augustus 2007 in Lobith en sinds januari 2010 zetten wij onze werkzaamheden voort in het huidige pand aan de Spijksedijk te Spijk. Wij zijn een universeel autobedrijf en zijn gevestigd op een rustige toegankelijke locatie. Hierdoor kunnen wij het prijsniveau concurrerend houden. Dit merkt u, als onze klant, natuurlijk ook in uw portemonnee.

Een eerlijk deskundig advies en een vriendelijke service, gekoppeld aan een persoonlijke aanpak is de bedrijfsfilosofie die gevolgd wordt bij Autoservice Cornielje. Een filosofie die moet leiden tot een hechte en duurzame relatie met onze klanten met als uiteindelijk doel: 100% klanttevredenheid.

Bekijk ons aanbod

Verzekeren

Slimverzekeren.nl is een digitaal platform waar U zelf kunt berekenen welke verzekeraar de voordeligste premie voor Uw autoverzekering biedt.

Alle Nederlandse verzekeraars (in totaal bijna 100) zijn in het berekeningsprogramma van Slimverzekeren.nl opgenomen. Omdat wij bij vele verzekeraars extra kortingen kunnen verlenen bovenop Uw gebruikelijke korting, kunnen wij U in 99% van de gevallen de scherpste premie bieden.

Het aflsuiten van een verzekering

Het afsluiten van uw autoverzekering bij Slimverzekeren.nl is eenvoudig. Na de vrijblijvende premieberekening ontvangt u de offerte per mail. In deze mail wordt uitgelegd hoe u de verzekering via de mail kunt in laten gaan. U kunt ons uiteraard ook bellen voor directe ingang van de verzekering van 9 tot 5 op nummer 0320 - 22 47 11.